TechCrunch+ MAKSULLISTEN LISÄPALVELUIDEN KÄYTTÖEHDOT
KÄYTTÖEHTOJEN TUNNUSTAMINEN JA HYVÄKSYNTÄ

 1. Tervetuloa TechCrunch+ (”palvelu”), jonka tarjoaa soveltuva, alla osiossa 7 mainittu Verizon Media -yritysentiteetti (”TechCrunch”) ja joka on palvelu, jonka kautta rekisteröityneet käyttäjät voivat lisämaksusta saada käyttöoikeuden TechCrunch-palvelun premium-ominaisuuksiin.
  TechCrunch+ -PALVELU TARJOTAAN VAIN ENGLANNINKIELISENÄ.
 2. Käyttöehtojen hyväksyntä. Käyttämällä palvelua ja jatkamalla sen käyttöä sinä ja TechCrunch hyväksytte seuraavat käyttöehdot ja käytännöt (ja niiden jäljessä mainitut URL-osoitteet): nämä TechCrunch+ maksullisten lisäpalveluiden käyttöehdot (”maksullisten lisäpalveluiden käyttöehdot”) (https://verizonmedia.com/policies/xw/en/extracrunch/index.html) ja sen lisäksi Verizon Median käyttöehdot https://verizonmedia.com/policies/xw/en/verizonmedia/terms/otos/index.html) (yhdessä ”käyttöehdot”) ja Verizon Median tietosuojakäytännön (”tietosuojakäytäntö”) (https://verizonmedia.com/policies/xw/en/verizonmedia/privacy/intl/index.html), joihin kaikkiin viitataan tässä asiakirjassa.
 3. Käyttöehtojen muutokset. TechCrunch pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa ajoittain näitä maksullisten lisäpalveluiden käyttöehtoja ja kaikkia niihin viittaavia asiakirjoja. Käyttöehtojen uusin versio on luettavissa yllä mainituissa URL-osoitteissa. Sinun tulee tarkistaa nämä asiakirjat säännöllisesti päivitysten varalta. Jatkamalla palvelun käyttöä ilmaiset hyväksyväsi muokatut käyttöehdot. Mikäli näissä maksullisten lisäpalveluiden käyttöehdoissa ja Verizon Median käyttöehdoissa ilmenee epäjohdonmukaisuuksia, nämä maksullisten lisäpalveluiden käyttöehdot ovat voimassa.
  OLET SITOUTUMASSA NOUDATTAMAAN NÄITÄ MAKSULLISTEN LISÄPALVELUIDEN KÄYTTÖEHTOJA JA KAIKKIA NIIHIN VIITTAAVIA ASIAKIRJOJA, JOTEN LUE KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI LÄPI.
 4. EXTRA CRUNCHIN KÄYTTÖEHDOT
 5. Jotta voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, sinulla tulee olla TechCrunch-käyttäjätili. Sinun on myös annettava luottokorttisi numero, laskutustietosi ja muita tietoja (”rekisteröitymistiedot”), joita säilytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti tilausmaksujesi käsittelemiseksi. Vahvistat, että antamasi rekisteröitymistiedot ovat tosia, kelvollisia, tarkkoja, voimassa olevia ja kattavia ja että ylläpidät ja päivität tietojasi asianmukaisesti niin, että ne pysyvät tosina, tarkkoina, voimassa olevina ja kattavina. Jos annat tietoja, jotka ovat epätosia, epätarkkoja, voimassa olemattomia tai ei-kattavia tai jos TechCrunch voi kohtuullisten syiden perusteella olettaa, että tällaiset tiedot ovat epätosia, epätarkkoja, voimassa olemattomia tai ei-kattavia, TechCrunchilla on oikeus sulkea käyttäjätilisi ja evätä sinulta mikä tahansa palvelun nykyinen tai tuleva käyttöoikeus tai käyttö.
 6. Sinä, eikä TechCrunch, olet vastuussa kaikista TechCrunch-käyttäjätilisi kautta tai TechCrunch-tunnukseesi liittyvistä ostoksista. TechCrunch ei ole vastuussa luvattomista ostoksista tai virheistä, jotka on tehty TechCrunch-tunnustasi tai TechCrunch-käyttäjätiliäsi käytettäessä. Ostoksiin liittyvät riita-asiat ja asianmukainen ilmoitus luottokortin luvattomasta käytöstä on hoidettava luottokorttiyrityksesi, verkkomaksupalveluita tarjoavan tahon, kauppiaan tai pankin kanssa. Korvausvelvollisuuttasi korttisi luvattomasta käytöstä saatetaan rajoittaa kortin myöntäjän sopimuksella ja/tai sovellettavalla lainsäädännöllä. Näiden maksullisten lisäpalveluiden käyttöehtojen tai niihin liittyvien asiakirjojen valtuuttamien tilitietojen käytön lisäksi TechCrunch voi käyttää, säilyttää, valvoa tai paljastaa korttitietojasi hyvässä uskossa silloin, kun tällainen käyttö on kohtuullisessa määrin välttämätöntä käyttäjätilisi todentamiseksi, ongelmien tunnistamiseksi tai korjaamiseksi tai palvelua koskeviin kyselyihisi vastaamiseksi, mutta mikään tässä osiossa mainittu seikka ei velvoita TechCrunchia tekemään tällaisia julkituloja.
 7. AUTOMAATTINEN UUSIMINEN, HYVITYKSET JA MAKSUEHDOT
  Voit hankkia TechCrunch+ vuosi- tai kuukausitilauksena.
 8. Automaattinen uusiminen. Palvelun nykyinen hinta veloitetaan automaattisesti ja välittömästi ilmoittamaltasi maksuvälineeltä, tai jos ilmoittamasi maksuväline ei toimi, muulta tiedoissamme olevalta maksuvälineeltäsi. Saat lisätietoa maksuista käyttäjätilisivultasi. Palvelutilaus uusitaan vuosittain tai kuukausittain automaattisesti päivänä, jolloin rekisteröidyit palveluun, aina siihen saakka, kunnes tilaus peruutetaan. Ilmoittamaltasi maksuvälineeltä, tai jos ilmoittamasi maksuväline ei toimi, muulta tiedossamme olevalta maksuvälineeltäsi veloitetaan tilauksen uusinta, ellet peruuta tilaustasi vähintään 48 tuntia ennen nykyisen laskutusjakson päättymistä. Voit peruuttaa palvelun milloin tahansa. Voit peruuttaa palvelun kirjautumalla sisään osoitteessa techcrunch.com ja siirtymällä käyttäjätilisivullesi, jossa voit hallita tilaustasi ja peruuttaa palvelun.
 9. Automaattisesti uusitun TechCrunch+ -tilauksen peruuttaminen. Jos päätät peruuttaa automaattisesti uusitun TechCrunch+ -tilauksesi, peruutus lopettaa jaksoittaisen (vuosittaisen tai kuukausittaisen) palvelun automaattisen uusimisen. Et saa hyvitystä nykyisestä laskutusjaksosta, vaan voit käyttää tilaustasi nykyisen laskutusjakson vielä jäljellä olevan ajan peruutuspäivästä huolimatta. Peruutuksesi astuu voimaan, kun nykyinen laskutusjakso on päättynyt. Jos olet esimerkiksi tilannut palvelun yhden kuukauden mittaisissa jaksoissa ja peruutat tilauksesi kuukauden 5. päivänä, voit jatkaa palvelun käyttöä loppukuun ajan, sillä palvelu peruutetaan vasta seuraavan laskutusjakson alkaessa. Jos olet esimerkiksi tilannut palvelun yhden vuoden mittaisissa jaksoissa ja peruutat tilauksesi vuoden 100. päivänä, voit jatkaa palvelun käyttöä loppuvuoden ajan, sillä palvelu peruutetaan vasta seuraavan laskutusjakson alkaessa.
 10. Palvelusta veloitettava summa saattaa muuttua. Veloitettava summa saattaa muuttua. Jos et peruuta palvelua, suostut täten siihen, että maksuvälineeltä (tai jos ilmoittamasi maksuväline ei toimi, miltä tahansa muulta tiedossamme olevalta maksuvälineeltäsi) veloitetaan automaattisesti kyseisellä hetkellä voimassa oleva hinta palvelusta kunkin uusimisjakson alussa. Ilmoitamme hinnannoususta vähintään kolmekymmentä (30) päivää etukäteen. Tiedot kulloisistakin hinnoista julkaistaan osoitteessa https://techcrunch.com/subscribe. Yhdestä palvelusta veloitettuja maksuja ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen. TechCrunch ei tarjoa hintasuojaa tai hyvityksiä alennus- tai kampanjatuotteille.
 11. Alennukset ja tarjoukset. TechCrunch voi oman valintansa mukaan tarjota silloin tällöin alennuksia tai erikoistarjouksia. Jos olet saanut palveluun rekisteröitymisen yhteydessä tarjouksen maksuttomasta kokeilujaksosta, sinulta ei veloiteta maksua, ennen kuin maksuton kokeilujaksosi on päättynyt. Kun tarjous tai kokeilujakso on päättynyt, sinulta veloitetaan palvelun hinta automaattisesti siihen saakka, kunnes peruutat tilauksen. Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, et voi enää käyttää palvelua kokeilujakson loputtua, ellet hanki palvelua. Myöhemmät laskutuspäivät ovat tasan kuukauden tai vuoden päästä ensimmäisestä laskutuspäivästä. Jos esimerkiksi ostat vuositilauksen 15. lokakuuta ja saat ensimmäiset 30 päivää maksutta etkä peruuta tilaustasi näiden 30 päivän aikana, sinulta ei veloiteta tilauksen käytöstä mitään ennen marraskuun 14. päivää (lokakuussa on 31 päivää). Tämän jälkeen sinulta veloitetaan automaattisesti uudelleen maksu joka vuosi marraskuun 14. päivä aina siihen saakka, kunnes päätät peruuttaa tilauksesi. Jos saat alennuksen tai erikoistarjouksen nykyisen jakson aikana, laskutuspäivää siirretään eteenpäin alennuksen tai erikoistarjouksen keston verran.
 12. EU-alueella asuvat käyttäjät. Jos asut Euroopan unionin alueella, tämä osio 5 ei rajoita oikeuksia, jotka sinulla on Verizon Median käyttöehtojen osioiden 14.13(i) ja (j) mukaan. Katso näistä osiosta lisätietoja ostotapahtuman jälkeisestä 14 päivän peruutusoikeudestasi. Voit käyttää peruutusoikeuttasi osiossa 14.13(i) mainittujen linkkien tai TechCrunch-käyttäjätilisi kautta.
 13. EHDOT JA IRTISANOMINEN
  TechCrunch saattaa, mutta sillä ei ole velvollisuutta, lopettaa palvelu välittömästi ja evätä sinulta palvelun kaikki nykyiset ja tulevat käyttöoikeudet tai käytöt, jos TechCrunch oman harkintansa mukaan päättää, että: (a) olet antanut tietoja, jotka ovat kelpaamattomia, epätosia, epätarkkoja, voimassa olemattomia tai ei-kattavia tai jos TechCrunch voi kohtuullisten syiden perusteella olettaa, että tällaiset tiedot ovat kelpaamattomia, epätosia, epätarkkoja, voimassa olemattomia tai ei-kattavia, (b) olet osallistunut petolliseen tai laittomaan toimintaan, (c) olet osallistunut toimintaan, joka saattaa vahingoittaa TechCrunchin tai muiden osapuolten oikeuksia tai (d) et ole noudattanut näitä maksullisten lisäpalveluiden käyttöehtoja, tietosuojakäytäntöä tai Verizon Median käyttöehtoja tai niihin sisältyviä ehtoja. TechCrunchilla ei ole korvausvelvollisuutta tiedoista tai sisällöstä, joka poistetaan virheellisten luottokorttitietojen vuoksi.
 14. SOPIMUSPUOLI, SOVELLETTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN VALINTA, RIITA-ASIOIDEN RATKAISUPAIKKA JA MUUT PAIKALLISET JA ALUEELLISET MÄÄRÄYKSET
  Palvelun tarjoaa yritys, joka tarjoaa palvelun omalla alueellasi alla mainitun mukaisesti (”sovellettava Verizon Media -yritys”). Kanadassa tämä palvelu on saatavana kaikille Kanadassa asuville, pois lukien Quebecin asukkaat. Sovellettava Verizon Media -yritys on sama palveluntarjoaja, jonka kanssa olet tehnyt palvelusta sopimuksen. Kaikkia ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla omassa maassasi tai omalla alueellasi. Palvelun eri versiot saattavat sisältää erilaisia ominaisuuksia. Sovellettavan lainsäädännön valinta, riitojen ratkaiseminen, tietyt määritellyt ehdot (mukaan lukien sovellettava Verizon Media -yhtiö) ja muut tärkeät alueeseen liittyvät määräykset ovat alla olevassa taulukossa. Jos sinulla on kysyttävää, kirjaudu sisään osoitteessa techcrunch.com ja siirry käyttäjätilisivulle. Napsauta käyttäjätilisivun Ohje-kohtaa ottaaksesi yhteyttä asiakastukeen.
  Alue
  Sovellettava Verizon Media -entiteetti
  Sovellettava tietosuojakäytäntö
  Alueelliset käyttöehdot
  Yhdysvallat
  Oath Inc.
  https://verizonmedia.com/policies/
  us/en/verizonmedia/privacy/index.html
  Sovelletaan Verizon Median käyttöehtojen osiota 14.2 (Yhdysvallat)
  Kanada (pois lukien Quebec
  Oath (Canada) Corp. Osoite: 99 Spadina Avenue, 2nd Floor, Toronto, Ontario M5V 3P8.
  https://verizonmedia.com/policies/
  ca/en/verizonmedia/privacy/index.html
  Sovelletaan Verizon Median käyttöehtojen osiota 14.5 (Kanada) (pois lukien kohta 14.5(a)(i)).
  Saksa, Ranska, Espanja ja Iso-Britannia
  Verizon Media EMEA Limited
  https://verizonmedia.com/policies/
  ie/en/verizonmedia/privacy/index.html
  Sovelletaan Verizon Median käyttöehtojen osiota 14.13 (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka).

Viimeksi päivitetty 7. lokakuuta 2019